Cralux - ramen
pictogram ramen en deuren

Ramen en deuren

Koel in de zomer en warm in de winter, dat wil toch iedereen?

Dankzij onze kwalitatieve en isolerende raamprofielen in combinatie met drievoudige beglazing zorgen wij hiervoor.
Welke ramen isoleren het best, PVC of aluminium? PVC en aluminium ramen bieden je optimale thermische prestaties dankzij de juiste combinatie van beglazing (drievoudig glas) en materiaal. Doorgaans heeft PVC een iets betere isolerende eigenschap dan aluminium. Lees er alles over in onze brochure.

Logo vinkje groen

Financiële ondersteuning via premie

Logo vinkje groen

Grote meerwaarde woning

Logo vinkje groen

Slimme investering

Logo vinkje groen

Sterk isolerend

Logo vinkje groen

Nieuwe look 

Logo vinkje groen

Betere EPC

Logo vinkje groen

Beperking koudeval

Logo vinkje groen

Koel in de zomer, warm in de winter

Logo vinkje groen

3-voudig glas aan de prijs van dubbele beglazing

Logo vinkje groen

Klaar voor 2050

Cralux - raamprofiel - ramen en deuren

Waarom kies je voor drievoudig glas?

Cralux Logo

Om aan de Vlaamse energiedoelstelling van 2050*te voldoen, moeten de ramen (beglazing en raamprofielen samen) van je woning een U-waarde van minstens 1,5W/(m2K) hebben

Cralux Logo

Kies daarom voor drievoudig glas in plaats van dubbel glas. De U-waarde van driedubbel glas is 0,6 W/(m2K). De keuze van het profiel bepaalt tenslotte de totale U-waarde. Met drievoudig glas zit je, ongeacht de keuze van het profiel, ruim onder de norm van 1,5 W/(m2K).

*Deze energiedoelstelling is overigens geen verplichting, maar je doet er goed aan om hier al rekening mee te houden. Woningen die aan de energiedoelstelling voldoen, zullen in de toekomst interessanter zijn op de vastgoedmarkt en mogelijk nog in waarde stijgen.

Simuleer een lening voor nieuwe ramen en deuren

Gebruik de leningsimulator om te kijken hoe je renovatiedroom werkelijkheid kan worden.

Welke ramen en deuren kies je?

Zowel bij renovatie als nieuwbouw is drievoudig glas de beste optie. Door zijn superisolerende functie houdt het de warmte binnen in de winter en is het aangenaam koel in de zomer. Bovendien is dit soort glas extra geluiddempend en inbraakwerend.
Het oog wil ook wat. Voor onze raamprofielen werken we samen met topmerken als Schüco en Alumil. Hierdoor kunnen we de meest kritische eisen op vlak van design en functionaliteit beantwoorden. Dit in zowel PVC als Aluminium.

Cralux - werken aan huis
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
Afbeelding cookies website