Man voorziet gevelisolatie van Crepi afwerking.

Totaalrenovatie met zonnepanelen

Wil je je huis energie-efficiënter maken? Ga dan voor een totaalrenovatie. We voorzien hoogwaardige oplossingen voor je noden op vlak van ramen en deuren, dakwerken en gevelrenovatie.
Vraag een gratis plaatsbezoek aan met een van onze experten voor advies op maat. Wist je trouwens dat we ook gyproc en zonnepanelen plaatsen? Verder voeren we ook schilderwerken uit.

Profiteer van de mogelijke isolatiepremies en bespaar op je renovatiekosten.

Dankzij de leningssimulator kan je snel berekenen wat er financieel mogelijk is om je totaalrenovatie te financieren.

Logo vinkje groen

Gevelisolatie

Logo vinkje groen

Crepi

Logo vinkje groen

Daken

Logo vinkje groen

Ramen

Logo vinkje groen

Deuren

Logo vinkje groen

Zonnepanelen

Logo vinkje groen

Schilderwerken

Logo vinkje groen

Gyproc

Kies voor een budgetvriendelijke totaalrenovatie

Onze expertise in gevelrenovatie, het plaatsen van hoogwaardige ramen en deuren en het isoleren en renoveren van je dak, maakt van Cralux de ideale partner voor jouw totaalrenovatie. Na het vernieuwen van je dak, kunnen we ineens zonnepanelen plaatsen. Eén partner voor al je werken!

Gevelisolatie- en crepi

Bespaar energie en verhoog je wooncomfort. Wij isoleren je buitengevel en werken deze af met crepi. Op deze manier verzorgen wij je gevelrenovatie met een moderne look als resultaat.

Dakwerken incl zonnepanelen

Investeer in dakisolatie en transformeer je woning. Wij verzorgen een professionele isolatie en renovatie van je dak, waardoor je optimaal kan genieten van een duurzamer en comfortabeler huis.

Ramen en deuren

Geef je woning een meerwaarde met hoogwaardige ramen en deuren. Profiteer van betere isolatie, geluidsdemping en verhoogde veiligheid. Ons sterk isolerend driedubbel glas zorgt voor een koel huis in de zomer en een warm huis in de winter.

Hogere EPC door gevelrenovatie
Cralux Logo

De combinatie van gevelisolatie, dakisolatie en nieuwe ramen en deuren zorgen voor duurzaamheid en wooncomfort.

Cralux Logo

Geef je woning een betere epc door een duurzame totaalrenovatie met Cralux.

Heb je interesse in een totaalrenovatie, maar vragen bij de financiële haalbaarheid voor een totaalrenovatie van jouw huis? Bekijk dan zeker voor welke premies je in aanmerking komt in onze premiezoeker.

Enkele realisaties

Bekijk alle realisaties

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.