Blog
Craluxđź’šbasket

Craluxđź’šbasket

We hechten waarde aan teamwork en samenwerking, en dat is precies wat de basketbal ploeg Kontich Wolves vertegenwoordigt. Daarom ondersteunen we hen graag in hun sportieve inspanningen.

Gratis plaatsbezoek?

Neem contact op

Victor Ofili derde nieuwkomer bij Kontich Wolves

Na de zege van afgelopen vrijdag op en tegen Charleroi heeft Insurea Kontich Wolves zekerheid over een verlengd verblijf in Topdivision 1. Een ideaal moment dus om een nieuwe speler voor volgend seizoen aan te kondigen.

‍

Met Victor Ofili komt één van de smaakmakers uit TDM2 de Wolves op de 2 3 positie versterken. De 1m98 lange en 23 jarige Victor Ofili maakt momenteel nog het mooie weer bij derdeklasser Bavi Vilvoorde, club waar hij al sinds 2015 vertoeft. “Er was vorig jaar al interesse van Kontich in me, maar ik besloot om nog een jaartje sterker te worden bij Vilvoorde en daar vol voor de titel te gaan. Nu ben ik wel klaar voor die overstap en om een reeks hoger te spelen”. Overstap die de Brusselaar absoluut ziet zitten.

‍

“Kontich is net als Bavi een hechte familieclub. Ik ben hier zeer goed ontvangen geweest. Al is het natuurlijk altijd wel wat aanpassen, maar dit komt zeker goed. Van de spelers ken ik enkel Lenny Coppens, andere nieuwkomer, nvdr. tegen wie ik in de jeugd altijd heb gespeeld en Athony Chada, met wie ik nog een aantal weken samen heb getraind bij Brussels”.

‍

Victor Ofili toont zich bijzonder ambitieus

‍

“Voor mezelf stel ik als doel de playoffs te halen, iets wat bij de club ongetwijfeld ook het geval is. Ik ken mijn specifieke rol nog niet , maar sta open voor alles. Coach Sappenberghs gelooft volledig in mij en dit werkt alleen maar extra motiverend. Ik heb er dan ook alles voor over om het hier waar te maken”.

‍

‍

Gratis plaatsbezoek? Neem contact op!

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.