Blog
Cralux erkend door de federale overheid.

Cralux erkend door de federale overheid.

Cralux ontving van de federale overheid een erkenning voor aannemers van werken. Het betekent vooral dat we bij Cralux kwaliteit leveren en dat de overheid ons vertrouwt met hun opdrachten.

Gratis plaatsbezoek?

Neem contact op

Officiële erkenning

We hebben van de federale overheid een erkenning van aannemers van werken ontvangen. Deze erkenning is een kwaliteitslabel dat laat zien dat we bij Cralux kwaliteitsvol werk leveren. Om deze te kunnen ontvangen moesten we aan een aantal voorwaarden voldoen, betreffende technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit.

In het kader van een overheidsopdracht bewijst de erkenning dat we bij Cralux de nodige waarborgen bieden voor de goede uitvoering van openbare werken.

Wat betekent dit voor u?

Deze erkenning gaat over overheidsopdrachten en openbare werken maar wat heeft dit met andere klanten te maken?  Het betekent vooral dat we bij Cralux kwaliteit leveren en dat de overheid ons vertrouwt met hun opdrachten. Als de overheid in onze kwaliteit gelooft, bewijst het dat we onze job goed doen. Overheid of particulier, we steken evenveel moeite en zorg in al onze projecten en staan garant voor een kwaliteitsvolle afwerking.

Gratis plaatsbezoek? Neem contact op!

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.