Cralux daklegger

Simuleer een lening voor je renovatie

Gebruik de leningsimulator om te kijken hoe je renovatiedroom werkelijkheid kan worden.

Topmerken waar wij mee samenwerken:

Gevelisolatie- en crepi

Drie factoren zijn belangrijk bij het kiezen van de afwerking van je gevel: je budget, de staat van je gevel en je persoonlijke smaak. Siliconenharspleister biedt de beste prijs kwaliteitverhouding voor de afwerking van je gevel. Het is duurzaam, waterafstotend en onderhoudsvriendelijk. Heeft de gevel oneffenheden? Ook dan is siliconenharspleister een goede keuze. Kies uit meer dan 600 kleuren en geef je woning een persoonlijke toets.

Cralux - gevelisolatie
Cralux - gevelcrepi en gevelisolatie
Cralux - isolatielagen
Cralux werken op dak
Cralux - dakwerken
Cralux - dakisolatie

Dakwerken

Sinds 2020 is dakisolatie verplicht voor alle woningen. Een dak isoleren kan op verschillende manieren. In 90% van de gevallen wordt dit geïsoleerd met PIR-isolatie. In de overige gevallen kan dit met glaswol, enkel indien de structuur van het dak het toelaat. Naast de wettelijke verplichting is een dak isoleren ook een slimme investering. Je voorkomt niet alleen warmteverlies, maar je zal ook aanzienlijk minder energie verbruiken waardoor je heel wat kosten kan besparen.

Ramen en deuren

Door je ramen te isoleren zorg je voor een aangename binnentemperatuur. Zeker nu de raampartijen bij nieuwbouwwoningen of renovaties steeds groter worden. Met drievoudig glas kies je momenteel voor de beste isolatiewaarde op de markt. Samen met een isolerend profiel heb je een ideale combinatie om het maximale uit je isolatie rendement te halen. Uiteraard is het isoleren van ramen en deuren ook een manier om je woning energie efficiënter te maken.

Cralux - ramen en deuren
Huis met crepi
Cralux - raamprofiel

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.