Boor met huis op achtergrond

Veel gestelde vragen

Zit je met een vraag? Bekijk de veelgestelde vragen die we ontvangen van mensen? Is je vraag niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe gaat Cralux te werk?

1. Eerste bezoek
Een Cralux Energie Expert komt bij jou ter plaatse. Samen bespreken we je project waarna alles wordt opgemeten. Aan de hand van de actuele situatie maken we al meteen een offerte op.
2.Verwerking
Je neemt de nodige tijd om de offerte door te nemen. Onze Cralux Energie Expert blijft beschikbaar voor eventuele vragen. Wil je graag samenwerken met Cralux? Dan kan je de offerte digitaal ondertekenen en vragen we je om de voorschot factuur te betalen.
3. Planning
Zodra wij de betaling van de voorschot factuur hebben ontvangen, gaat jouw project naar de planning. Binnen de twee weken, na betaling van het voorschot, krijg je van ons een e-mail met de datum waarop we bij je langs komen voor de uitvoering van je project. Eén week voor de start van de werken, bevestigen we de definitieve dag. We zijn immers altijd afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor de planning soms wat kan schuiven.
4. Start van de werken
Bij de aanvang van de werken komt het Cralux team, onder leiding van de projectleider naar jouw woning. Na nog een laatste controle en oplijsting van de werken, gaan onze vakmannen aan de slag.
5. Einde van de werken
Jouw gevel is helemaal afgewerkt. Samen met de projectleider overlopen we alle uitgevoerde werken. Is alles uitgevoerd zoals afgesproken? Voldoet het resultaat aan de verwachtingen? Laat zeker niet na om je ervaring met Cralux te delen met anderen!
6. Premie aanvraag
Wij bezorgen je alle nodige documenten om je premie aanvraag succes vol in te dienen.

Wanneer kan Cralux starten aan de werken?

Het hangt af van de weersomstandigheden, maar doorgaans begint Cralux ten laatste binnen zes maanden met de werkzaamheden.

Wat is de minimum vereiste gevel oppervlakte?

Is je zaak of woning toe aan een nieuwe gevel? Cralux is de referentie op het gebied van gevelrenovaties voor muuroppervlaktes vanaf 50 m². We vertrekken steeds van een grondige gevelinspectie en voorzien hoogwaardige thermische isolatie op maat. Voor de afwerking gebruiken we crepi op basis van siliconen. Siliconencrepi is volledig waterafstotend en heeft geen extra coating nodig. Hierdoor is je gevel uitstekend beschermd tegen alle weersomstandigheden. De elasticiteit van deze crepi zorgt dan weer voor een grotere scheurbestendigheid.

Welke garantie kan Cralux bieden?

10 Jaar garantie. Omdat we 100% geloven in de kwaliteit van onze crepi, geniet je als klant van 10 jaar garantie op structurele tekortkomingen. Uiteraard heeft Cralux een erkenning van aannemers van werken ontvangen van de federale overheid. Deze erkenning is een kwaliteitslabel dat laat zien dat we bij Cralux kwaliteitsvol werk leveren. Om deze te kunnen ontvangen moesten we aan een aantal voorwaarden voldoen, betreffende technische bekwaamheid, financiële draagkracht en professionele integriteit. In het kader van een overheidsopdracht bewijst de erkenning dat we bij Cralux de nodige waarborgen bieden voor de goede uitvoering van openbare werken.

Wie kan me helpen met de bouwvergunning?

Onze Cralux Energie Experts en architecten maken je wegwijs in de aanvraagprocedure en zorgen dat je aan alle voorwaarden voldoet. We ontzorgen je als klant met de bouwvergunning en begeleiden je van A tot Z met het aanvragen van premies.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.