Cralux - gevel - crepi
pictogram gevel

Gevelisolatie & crepi

Jouw gevel renoveren en gelijktijdig sterk isoleren? De keuze van gevelbekleding is van essentieel belang als het gaat om de isolatiewaarden en het uiterlijk van jouw woning.

Met Crepi gevelisolatie kunnen we zowel een gezellige pastorijstijl als een moderne look realiseren. Met de juiste kleur en afwerking kan je jouw gevel een unieke gepersonaliseerde look geven, die past bij jouw persoonlijke voorkeur en stijl. Daarnaast zorgen de isolerende eigenschappen ervoor dat jouw woning een heel stuk energiezuiniger wordt. Dat willen we toch allemaal?

Kies voor Crepi en geniet van deze budgetvriendelijke en duurzame oplossing. Bekijk gerust onze realisaties op de website of contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek!

Logo vinkje groen

Financiële ondersteuning via premie

Logo vinkje groen

Budgetvriendelijk

Logo vinkje groen

Duurzame oplossing

Logo vinkje groen

Waterafstotend

Logo vinkje groen

Onderhoudsvriendelijk

Logo vinkje groen

Sterk isolerend

Logo vinkje groen

Moderne look

Logo vinkje groen

Keuze uit 600 kleuren. Bekijk hier alle kleuren.

Logo vinkje groen

Klaar voor 2050

Siliconenharspleister (crepi)

Drie factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van de afwerking van je gevel:

Budget

Siliconenharspleister (Crepi) biedt de beste prijs/kwaliteitverhouding voor de afwerking van je gevel. Het is duurzaam, waterafstotend en erg onderhoudsvriendelijk.

Staat van de gevel

Heeft de gevel veel oneffenheden of andere beschadigingen? Dan is siliconenharspleister (Crepi) een goede keuze voor een mooier en egaal resultaat.

Persoonlijke smaak

Met siliconenharspleister (Crepi) ga je voor een tijdloze, strakke uitstraling. Kies uit meer dan 600 kleuren en geef je woning een persoonlijke toets.

Simuleer een lening voor je gevelrenovatie

Gebruik de leningsimulator om te kijken hoe je renovatiedroom werkelijkheid kan worden.

Cralux - gevelisolatieCralux - siliconenharspleister - crepi - isolatie
Cralux Logo

Om aan de Vlaamse energiedoelstelling van 2050* te voldoen moetende muren van je woning een maximale U-waarde van 0,24 W/(m2K) hebben.

Cralux Logo

Kies daarom voor EPS-isolatie van minstens 14 cm dik. Dit levert een U-waarde op van 0,22 W/(m2K). Wij raden dit type isolatie en deze dikte dan ook sterk aan.

*Deze energiedoelstelling is overigens geen verplichting, maar je doet er goed aan om hier al rekening mee te houden. Woningen die aan de energiedoelstelling voldoen, zullen in de toekomst interessanter zijn op de vastgoedmarkt en mogelijk nog in waarde stijgen.

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.
Afbeelding cookies website