Isolatiebedrijf

Bij Cralux zijn we een professioneel isolatiebedrijf dat een uitgebreid scala aan isolatiediensten biedt om de energie-efficiëntie, het comfort en de waarde van jouw woning te verbeteren. Onze professionele energie-experts en vakmensen staan klaar om jou te helpen bij het kiezen van de juiste isolatieoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften en budget.

Simuleer een lening voor je renovatie

Gebruik de leningsimulator om te kijken hoe je renovatiedroom werkelijkheid kan worden.

Topmerken waar wij mee samenwerken:

Gevelisolatie

EPS (geëxpandeerd polystyreen) isolatie (10 tot 14 cm) staat bekend om zijn lichte gewicht, uitstekende thermische weerstand en kostenefficiëntie. Het materiaal is vochtbestendig, wat het duurzaam maakt en geschikt voor zowel boven- als ondergrondse toepassingen. Daarnaast is EPS milieuvriendelijk, aangezien het recyclebaar is en geen schadelijke stoffen bevat.

Dakisolatie

Dakisolatie is een essentiële stap om de energie-efficiëntie van jouw woning te verbeteren en het comfort te verhogen. Door isolatiemateriaal aan te brengen aan de binnenzijde of buitenzijde van het dak, wordt warmteverlies geminimaliseerd en blijft de binnentemperatuur stabieler, waardoor de behoefte aan verwarming en koeling wordt verminderd. Dit resulteert in lagere energiekosten, een gezonder binnenklimaat en een lagere CO2-uitstoot. Bovendien kan dakisolatie ook geluidshinder verminderen en de waarde van het huis verhogen. Bij Cralux helpen we je als ervaren isolatiebedrijf graag verder met de correcte isolatie van jouw dak.

Cralux raamprofiel - ramen en deuren

Ramen & Deuren

Wil je de energie-efficiëntie van je woning aanzienlijk verbeteren? Overweeg dan het installeren van drievoudig glas. Dit type glas bestaat uit drie glaslagen met daartussen luchtlagen, wat resulteert in een zeer lage U-waarde, vaak tussen de 0,5 en 0,8 W/m²K. Deze lage U-waarde betekent dat drievoudig glas uitstekend isoleert, waardoor warmteverlies via ramen drastisch wordt verminderd. Het resultaat is niet alleen een warmer huis in de winter en een koeler huis in de zomer, maar ook een significante verlaging van je energiekosten. Drievoudig glas is een investering die comfort verhoogt en bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

Erkend isolatiebedrijf

Bij Cralux behoren we tot de erkende isolatiebedrijven die voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen. We bieden vakmanschap waarop je altijd kunt vertrouwen. Als je voor Cralux kiest als erkend isolatiebedrijf, ben je verzekerd van professionele service, hoogwaardige materialen en uitstekende resultaten. Ons doel is om jou de beste isolatieoplossingen te bieden, waardoor jouw huis niet alleen comfortabeler en energiezuiniger wordt, maar ook in waarde stijgt.

Veel gestelde vragen

Wat zijn de voordelen van het inhuren van een professioneel isolatiebedrijf?

Cralux Logo

Het inhuren van een professioneel isolatiebedrijf zoals Cralux biedt verschillende voordelen, waaronder deskundig advies, hoogwaardige materialen, nauwkeurige installatie en garantie op het werk. Professionele isolatiebedrijven kunnen ook zorgen voor een efficiënte uitvoering van het project en kunnen eventuele problemen tijdig oplossen.

Welke soorten isolatie kan een isolatiebedrijf aanbieden?

Cralux Logo

Isolatiebedrijven bieden verschillende soorten isolatiematerialen aan. Bij Cralux is dit voornamelijk EPS vootr gevelisolatie, glaswol en PIR voor dakisolatie.

Hoe lang duurt het om isolatiewerkzaamheden uit te voeren?

Cralux Logo

De duur van isolatiewerkzaamheden kan variëren afhankelijk van de omvang van het project, het type isolatie en de complexiteit van de installatie. Kleine projecten kunnen binnen enkele dagen worden voltooid, terwijl grotere projecten enkele weken in beslag kunnen nemen.

Is het inhuren van een isolatiebedrijf kosteneffectief?

Cralux Logo

Over het algemeen is het inhuren van een isolatiebedrijf kosteneffectief op de lange termijn. Hoewel de initiële kosten misschien hoger zijn dan doe-het-zelf-opties, bieden professionele isolatiebedrijven hoogwaardige materialen, deskundige installatie en garantie op het werk, waardoor ze een waardevolle investering zijn in de energie-efficiëntie en het comfort van een woning.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.