Geld en huis

Overzicht premies

Kies hieronder het type renovatiewerken dat je graag zou uitvoeren en waarvoor je een premie wil aanvragen. Heb je nog geen zicht op het kostenplaatje? Gebruik dan even de Cralux EPC Budget Calculator om alvast een beetje voeling te krijgen met de gemiddelde marktprijzen. Dankzij de brochure "Duurzaam wonen 2024: Leningen & premies" bekom je een totaaloverzicht van alle financieringsmogelijkheden via banken.

Simuleer een lening voor jouw renovatie

We begrijpen dat het realiseren van je renovatie soms extra financiële steun vereist. Een combinatie van een renovatielening en de juiste premies kunnen deze droom haalbaar maken.

Deze leningsimulator is speciaal ontworpen om je te helpen bij het plannen van je renovatiebudget. Je kunt verschillende leenbedragen en looptijden uitproberen om te ontdekken welke optie het beste bij jouw renovatieplannen past.

Begin vandaag nog met het plannen van je renovatie! Gebruik de leningsimulator om een duidelijk beeld te krijgen van de financiële aspecten van je project. Bij Cralux streven we ernaar om je renovatieproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, van begin tot eind.

We begrijpen dat het realiseren van je renovatie soms extra financiële steun vereist. Begin vandaag nog met het plannen van je renovatie! Gebruik de leningsimulator om een duidelijk beeld te krijgen van de financiële aspecten van je renovatieproject.

Alle premies op 1 plaats

Cralux logo klein

Overzicht van premies voor renovatiewerken en wonen in Vlaanderen

Cralux logo klein

Steunmaatregelen van alle overheidsinstanties: federaal, gewestelijk en provinciaal

Cralux logo klein

Gericht zoeken naar relevante premies via categorieën en filters

Cralux logo klein

Kijk welke ondersteuning je kan genieten bij je renovatie

Een huis in een hand om duurzaamheid te tonen.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.