Blog
Cralux Energy Days

Cralux Energy Days

Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en de nieuwste technologieën, zijn de Cralux Energy Days dé plek om uw kennis te verbreden en inspiratie op te doen.

Gratis plaatsbezoek?

Neem contact op

Welkom bij de Cralux Energy Days

Ontdek de toekomst van duurzame energie tijdens de Cralux Energy Days! Dit exclusieve evenement biedt u de unieke kans om de nieuwste innovaties en ontwikkelingen in de energie-industrie van dichtbij te ervaren. Met een focus op duurzaamheid, efficiëntie en de nieuwste technologieën, zijn de Cralux Energy Days dé plek om uw kennis te verbreden en inspiratie op te doen.

Gratis Afspraak met een Energie Expert

Als speciale aanbieding, krijgt iedereen die zich via deze pagina inschrijft een gratis afspraak met een van onze energie-experts. Dit is uw kans om persoonlijk advies te krijgen over hoe u energie-efficiëntie kunt optimaliseren en duurzame energie-oplossingen kunt integreren in uw woning of bedrijf. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die bij uw specifieke behoeften passen.

Wat kunt u verwachten?

  • Korting: Enkel geldig indien je inschrijft voor de Cralux Energy Days
  • Persoonlijk advies: Energie experten geven gratis advies
  • Exclusieve tentoonstellingen: Bekijk de nieuwste producten en innovaties.
  • Gratis hapjes en drankjes

Mis het niet

Registreer nu en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Cralux Energy Days!

Inschrijven

Wanneer en wanneer zullen de Cralux Energy Days plaatsvinden?

  • 13 feb 2024: 17.30u te Neerveld 13, Kontich
  • 15 feb 2024: 17.30u te Neerveld 13, Kontich
  • 24 feb 2024: 9u en 14u te Neerveld 13, Kontich

Gratis plaatsbezoek? Neem contact op!

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.