Cralux Logo

Isolatie Inspiratie Dag 1/6/2024

Kom langs in onze showroom en maak kennis met de nieuwste producten en innovaties op het gebied van bouwen en renoveren. Of je nu plannen hebt voor een nieuw project of gewoon nieuwsgierig bent, onze Energie Experten staan voor je klaar met gratis advies en begeleiding. Breng je bouwplannen mee en wij helpen je de perfecte oplossingen te vinden om je huis energiezuiniger en comfortabeler te maken. Mis deze kans niet om voorop te lopen in de toekomst van duurzaam wonen. We zien je graag bij 'Nu tekenen, oktober geïsoleerd!'

Mis het niet!

Registreer nu je aanwezigheid en zet de eerste stap naar een duurzamere toekomst.

Inschrijven

Wanneer? Zaterdag 1/06/2024
Waar? Neerveld 13, Kontich

10u - 17u

Bespreek je bouwplannen met 1 van onze Energie Experten.

Inschrijven

Indien je aangeeft welke werken je graag zou uitvoeren dan zetten wij alvast de juiste Energie Expert voor jouw regio klaar!

Ontdek hoe je huis zowel een fris toevluchtsoord in de zomer als een warm nest in de winter kan zijn. Tijdens onze Isolatie Inspiratie Dag demonstreren we hoe goede isolatie niet alleen je wintermaanden behaaglijk houdt, maar ook een frisse ontsnapping biedt tijdens de zomerhitte. Bezoek onze showroom en krijg gratis persoonlijk advies van onze Energie Experten. Zij helpen je graag met slimme oplossingen die je wooncomfort jaar rond verbeteren. Breng je bouwplannen meeen laat ons je helpen om de ideale balans in temperatuurbeheer te vinden voor jouw thuis.

Mijn eerstvolgende renovatie is:
Kies 1 of meerdere opties*

Ik ben ook geïnteresseerd in:
Kies 1 of meerdere opties*

Thank you! Your submission has been received!
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om websiteprestaties te meten, sociale netwerkfuncties te bieden en advertenties te personaliseren. Zie onze privacy policy voor details.